Resor

Om du är ute efter avkoppling är det här sidan för dig. Här hittar du alla våra erbjudanden för resor och boende, där du kan koppla av från vardagens stress och hetta. Hitta ditt erbjudande för avkoppling där du kan spara upp till 70 % under en begränsad tid. Skynda dig och ta din deal innan den är borta igen.
Om du är ute efter avkoppling är det här sidan för dig. Här hittar du alla våra erbjudanden för resor och boende, där du kan koppla av från vardagens stress och hetta. Hitta ditt erbjudande för avkoppling där du kan spara upp till 70 % under en begränsad tid. Skynda dig och ta din deal innan den är borta igen.

Se alla de senaste deals här

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Semester

Oavsett syftet med din semester är vi övertygade om att du gör det för att få tid för dig själv. Vi är därför stolta över att kunna presentera ett brett urval av semesterorter där du kan njuta av dig själv, ditt sällskap och din omgivning. På Sweetdeal arbetar vi ständigt för att erbjuda dig olika typer av resor och boenden, så att du kan hitta något som passar din smak. På den här sidan hittar du alla våra aktiva semestrar i form av både resor och vistelser. På så sätt kan du hitta både ett bra pris för den typ du vill ha, eller så kan du bli inspirerad när det gäller vilken typ av semester du vill ha. 

Vår garanti för att erbjuda något som faller dig i smaken är att vi erbjuder många olika typer av vistelser och resor. Det gör vi genom att erbjuda allt från skidsemestrar och storstadsresor till strandsemestrar och från spa-resor till värdshusvistelser. På så sätt kan vi tillsammans med våra samarbetspartners se till att vi kan erbjuda dig ett så stort urval som möjligt för din semester. Sweetdeal är din garanti mot att betala för mycket. Vårt hårda arbete ser till att du sparar på några av de mest attraktiva resmålen, oavsett var i världen du vill åka på semester.Semester utomlands

I vårt breda utbud hittar du ett stort antal erbjudanden med stora besparingar på utlandssemestrar. Du hittar allt från skidsemester till storstadssemester, så du kommer att hitta en stor variation bland våra erbjudanden i det här segmentet. Du kommer att hitta en stor variation både när det gäller typen av resor på våra erbjudanden, men du kommer också att uppleva en stor variation bland de destinationer du kan åka till när du köper ett erbjudande via Sweetdeal.

Tack vare vår stora variation av både semestertyp och resmål är vi säkra på att du under ett år kommer att hitta ett attraktivt semestererbjudande beroende på när du kollar våra erbjudanden. Vi har många samarbetspartners i olika delar av världen, så vi försöker anpassa oss till både säsong och helgdagar så nära som möjligt. Vi är medvetna om att vissa destinationer är extra attraktiva vid vissa tider. Här försöker vi erbjuda dem till ett bättre pris.

Semester nära hemmet

Om du inte är så förtjust i långa resor för att komma bort erbjuder Sweetdeal även semestrar som ligger närmare hemmet. Du kan hitta allt från spa- och wellnessresor med fokus på avkoppling till stadsresor där du kan utforska staden. Alla dessa erbjudanden finns under våra vistelser, som kännetecknas av att de är geografiskt belägna i Sverige och våra grannländer, så restiden är kortare.

Om du inte kan hitta den semester du vill ha just nu kan du hålla dig uppdaterad på vår webbplats eller anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Med vårt nyhetsbrev kan du vara säker på att aldrig missa de senaste delarna med de bästa besparingarna. Nyhetsbrevet är din garanti för att du inte ska behöva betala fullt pris för attraktiva tjänster och förmåner.