Partner Program

Partner program

På Sweetdeal är vi måna om att erbjuda våra medlemmar de bästa erbjudandena till de bästa priserna. Vi anstränger oss för att förstå vad de drömmer om och hur vi kan förgylla deras liv med spännande och attraktiva erbjudanden.

Passar för dig som.
..Vill du snabbt och effektivt öka trafiken, volymen och försäljningen - utan risk och utan att det kostar en förmögenhet.

Vi ger exponering till våra 500 000 aktiva mottagare av nyhetsbrev, vilket snabbt ger dig stor uppmärksamhet för din affär. En kampanj med oss leder till nya och nyfikna besökare på din webbplats. Som ett resultat av detta kommer du att uppleva en ökning av trafik, medvetenhet och försäljning med tiden.

Många av våra kunder använder erbjudanden för att uppleva något nytt tillsammans med sina nära och kära. I förlängningen är de inte främmande för att ge extra pengar för att köpa drycker. Nöjdhetsundersökningar visar också att de gärna återkommer - även utan avtal - om tjänsten och/eller prestationen var tillfredsställande.

Det är så här det fungerar;
När du samarbetar med Sweetdeal får du en Key Account Manager. Tillsammans kommer vi att ta reda på hur du kan göra ditt företag så framgångsrikt som möjligt. Här diskuterar vi dina utmaningar, möjligheter och potentialen i att driva en kampanj med oss. Det finns nästan inga gränser för vad en kampanj kan vara. Tillsammans kan vi skapa erbjudanden om allt från tjänster till fysiska produkter, med rabatter under en kort period - vanligtvis två veckor.

Vi kommer också överens om hur länge kupongerna är giltiga efter att kunden har köpt sitt erbjudande. Vanligtvis kan kupongen lösas in i tre till tolv månader, men det beror naturligtvis på tjänsten och vårt avtal.

Om du tycker att det låter lockande att samarbeta med Sweetdeal kan du kontakta oss via telefon eller e-post, och du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Fördelar med en Sweetdeal-kampanj
Oavsett om du har ett väletablerat eller nytt företag kan det hända att du vill öka din exponering och dina försäljningssiffror under en viss period. Det är här Sweetdeal kan hjälpa dig genom att skapa erbjudanden som kunderna tycker är attraktiva.

När det gäller säsongsbetonade tjänster kan du till exempel dra nytta av att köra en kampanj som du vet kommer att bli framgångsrik för ditt företag. Särskilt om alternativet är få bokningar, överbemanning och liknande.

Detta förutsätter förstås att din tjänst eller meny är en riktigt bra affär till ett pris som våra 500 000 aktiva medlemmar inte kan motstå.m

Kontaktuppgifter

Om du vill veta mer om de olika marknadsföringspaketen som Sweetdeal kan erbjuda eller om du har andra frågor, är vår partnersupport redo att guida dig till rätt person på Sweet Media Group på partnersupport@sweetdeal.se

Den långsiktiga framgången är upp till dig.
Kunderna är mer benägna att komma tillbaka eller rekommendera dig till andra om kvaliteten och servicen är förstklassig. Vi vet detta eftersom vi ser det i våra >4500 recensioner på Trustpilot, som baseras på kundernas erfarenheter av vår partner. Vanligtvis lyfter kunderna fram leverantören av det erbjudande som de har använt. Du kan därför också uppmuntra Sweetdeals kunder att recensera dig direkt på trustpilot. På så sätt skapas goda relationer med båda parter.

På Sweetdeal kan vi göra mycket, men vi kan inte leverera tjänsten i sig. Det är därför vi kallar dig en partner. Man kan göra mycket för att se till att kunden kommer tillbaka. Det kan vara en liten rabatt på nästa köp, en ny tid direkt eller något helt annat. Men vi märker också att våra medlemmar gärna återkommer, med eller utan rabatt, om upplevelsen med dig var bra från början.

Även om du kan bli överväldigad av antalet kunder som besöker dig efter en lyckad kampanj, rekommenderar vi inte att du kör samma erbjudande kontinuerligt. Om samma erbjudande ges för ofta finns det en risk att kunderna väntar på ett nytt erbjudande. Vi rekommenderar därför att du ibland pausar eller ändrar de erbjudanden som marknadsförs. Som vår partner är detta naturligtvis inte ett beslut som du måste fatta ensam. Din tilldelade försäljningskonsult är redo att vägleda och ge dig råd om hur din affär ska utformas, så att du får ut det mesta av din kampanj hos Sweetdeal.

De tre bästa tipsen för våra partner
Skapa ett bra erbjudande som våra användare inte kan motstå. Använd nu din enda chans (2 veckors kampanj) för att göra det riktigt bra.
Gör ett verkligt erbjudande som våra kunder inte kan googla eller hitta bättre på andra ställen.
Gör ditt bästa med de nya kunder vi skickar dig och ha en plan för hur du ska få dem tillbaka.
Vad Sweetdeal gör för företag
Vi är en stor marknadsföringsmaskin som inom två veckor exponerar ditt fantastiska erbjudande, din kampanj eller ditt exklusiva pris för våra nyhetsbrevsläsare (>800 000 i hela Danmark), våra följare på Facebook och Instagram (över 150 000 följare totalt) och webbplatsbesökare som kommer förbi direkt eller via Google (cirka 10 000 dagliga besök).

Vi tar hand om marknadsföringen, installationen och så långt det är möjligt även kundtjänsten. Vi har fotografer, grafiska designers, copywriters och ett kundtjänstteam som hjälper till att skapa en bra upplevelse för våra partners och, viktigast av allt, för de kunder vi skickar till dig.

Nya affärer på Sweetdeal

Vad tar vi betalt för det?
Vår andel av intäkterna varierar. Det beror på den förväntade volymen, framgången och hur mycket material du har för kampanjen.

För installation och kundservice tar vi ut en avgift.

En skräddarsydd lösning
Sweetdeal är en del av Sweet Media Group. Här hittar du också andra medier och kanaler som kan vara bättre lämpade för just din verksamhet.

Om du har en särskild tjänst som avviker från normen (t.ex. biljettförsäljning, stor volym, geografiska begränsningar osv.) kommer vi att föra en individuell dialog med dig om det bästa arrangemanget som är mest meningsfullt för dig/din produkt och för oss.

Läs mer om Lively. Vårt kultur- och underhållningsuniversum som erbjuder biljetter till utvalda upplevelser.

Läs mer om D'luxe. Lämplig för varumärken och varumärken som endast vill exponeras i ett mer snävt och exklusivt sammanhang.

Besök Urban Guide. Vår stadsguide, där vi berättar din goda historia genom artiklar och kampanjer.