Allt om Sweetdeals historia

Allt om Sweetdeals historia.

På Sweetdeal är det vår hjärtefråga att erbjuda våra kunder de bästa erbjudandena till ett fördelaktigt pris. Vi anstränger oss för att förstå vad du som kund drömmer om och hur vi kan hjälpa dig och förgylla din vardag med en extra upplevelse eller självförtjusning. Det är därför vi alltid har erbjudanden på webbplatsen, så att du kan njuta av exotiska resmål, spännande upplevelser, läckra produkter eller tjänster. Oftast erbjuder våra erbjudanden stora besparingar och gäller därför bara under en begränsad tid. När grundades Sweetdeal? Sweetdeal-konceptet grundades 2010, då det hade sitt ursprung i Berlingske Media Paraply. Idag är Sweetdeal ett oberoende företag som ägs av Carsten Blom-Hanssen och är en del av medieföretaget Sweet Media Group. Sweetdeal har sedan dess tagit plats bland Sveriges största leverantörer av erbjudanden. Genom ett nära samarbete med våra partners kan vi erbjuda dig ett brett utbud av erbjudanden där den gemensamma nämnaren är ett bra pris. De erbjudanden som vi har på vår webbplats har genomgått en kvalitetskontroll, så att du kan vara säker på att det är bra erbjudanden. I Sweet Media Group har vi fyra koncept, varav Sweetdeal är både det största och äldsta. På uppdrag av våra partners marknadsför och förmedlar vi erbjudanden eller fynd i följande kategorier;

  1. Lokala erbjudanden gällande mat, dryck, tjänster, underhållning och upplevelser med förankring i hela Sverige.
  2. Billigare priser på utländska paketresor, stadsresor och weekendresor i Sverige
  3. Stora rabatter och besparingar på produkter som vitvaror, prylar, inredning, beklädnad etc.

Varje dag lanserar vi upp till 10 nya erbjudanden och affärer i ovanstående kategorier.

 

Vad är Sweetdeal?

Sweetdeal är ett koncept som gynnar både dig, konsumenten, och handlaren. De erbjudanden som du hittar på vår webbplats kan vidga dina vyer och stilla din nyfikenhet på nya produkter, upplevelser och weekendresor.

Varje dag skickar vi dagliga erbjudanden och erbjudanden till de 500 000 personer som redan har registrerat sig för vårt nyhetsbrev, och du kan bli nästa. Dessa erbjudanden ger dig som konsument möjlighet att prova något nytt utan att det innebär en stor risk, eftersom det alltid är saker till ett bra pris som du får information om genom vårt nyhetsbrev. I många fall köps våra erbjudanden för att uppleva och prova något nytt, antingen ensam eller tillsammans med nära och kära.

Varje dag marknadsför vi aktiva erbjudanden och kampanjer via nyhetsbrev, Facebook, Instagram och Google.

På Sweetdeal garanterar vi alltid erbjudanden och kvalitet. Vi strävar efter att erbjuda den bästa kundservicen både för upplevelser, tjänster och produkter som säljs på vår webbplats. Om du vill se vad tidigare kunder tycker om vår tjänst kan du läsa om det i våra tusentals recensioner på Trustpilot.

 

Hur fungerar det för dig som kund?

Köp: När du har hittat det erbjudande som du vill ha trycker du på "Köp nu" så att du kan ange din adress, leverans- och inköpsuppgifter. Det går snabbt, enkelt och smidigt.

Ta emot: omedelbart efter att du genomfört ditt köp får du ett e-postmeddelande med din kupong. Om du mot förmodan inte får kupongen i din inkorg bör du kontrollera mappen "Reklam" eller "Spam", eftersom vissa e-postmeddelanden ibland hamnar där. Om du har ett Sweetdeal-konto kan du alltid hitta dina kuponger under fliken Mina kuponger och erbjudanden.

Beställning:När du har fått din kupong eller dina kuponger kan du boka din upplevelse, oavsett om det är en middag, en resa, en weekendresa eller en behandling. Om du har köpt en vara kan du se fram emot att den levereras. Observera att många produkter skickas först när kampanjen har avslutats på vår webbplats. På din kupong står det alltid vilken vecka du kan förvänta dig att få din produkt.

Njut: I slutändan är det bara att njuta av ditt köp så att du kan få ut det mesta av det du har valt att förgylla ditt liv med. Njut av det!

Du kan läsa mer om hur du kommer igång och hur du använder din kupong i våra vanliga frågor och svar.

 

Hur fungerar det för våra partners/företag?

Är du ett företag med en tjänst eller produkt som du behöver hjälp med att sprida både kännedom och köp? Då har vi skapat en sida som beskriver hur vi kan hjälpa dig att börja sälja och hur det fungerar. Det är ganska enkelt och snabbt att komma igång.

Du kan hitta allt du behöver veta och läsa mer om vad Sweet Media Group kan göra för din verksamhet eller ditt företag på Sweetdeal.

 

Nyckeltal för Sweetdeal (Sweet Media Group):

Anställda 25
Prenumeranter på nyhetsbrev 800.000
Besök på webbplatsen per månad 1.000.000 
Följare på Facebook 145.000
"Likes" på Facebook  150.000
Följare på Instagram 6.000
Aktiva partner > 2.000
Omdömen på Trustpilot > 5.000
Trustscore på trustpilot 4,5 av 5 möjliga

Sweetdeal genererar en årlig försäljning på ett tresiffrigt miljonbelopp.

Företagets andel av intäkterna varierar och avtalas individuellt per kampanj för installation, marknadsföring och kundservice.

 

E-märkt

Sweetdeal är E-märkt. Detta är din garanti för att vi följer de allmänna riktlinjerna för onlinehandel, vilket gör det både enklare och säkrare för dig som användare.

 

 

Senast uppdaterat Nov 2021