Solskydd från Solskyddsmäklarna

Specialanpassade solskydd för olika miljöer - inkl. kostnadsfritt hembesök
Tid kvar

Ordinarie pris

 599,-

Spara

 240,-

Från

 359,-
Stäng

Solskydd från Solskyddsmäklarna

Grupperade produktartiklar
Antal Produktnamn Price
40 % på valfritt solskydd, inkl. kostnadsfritt hembesök inom Stockholmsområdet
Special Price  359,-
Ordinarie pris  599,-
Spara40%
Tid kvar

Ordinarie pris

 599,-

Spara

 240,-

Undkom solen med hjälp av Solskyddsmäklarnas expertis

Här kommer en Sweetdeal för dig som bor i Stockholmsområdet och är i behov av solskydd till hemmet eller någon annan plats! Du sparar hela 40 % på solskydd i form av gardiner, markiser, persienner och zip-screen. Och inte nog med det, du får också ett kostnadsfritt hembesök av Solskyddsmäklarna om du så önskar.

Om du upplever att solen gassar in i kontoret, tv-rummet eller något annat ställe där du vill ha det lite mörkare så är detta dealen för dig. Solskyddsmäklarna erbjuder anpassningsbara solskyddslösningar för alla slags miljöer, oavsett om det gäller tv-rummet, uteplatsen eller arbetskontoret.

Solskyddsmäklarna strävar efter att finna den perfekta kombinationen av funktionalitet och design - allt för att du som kund ska kunna hitta något som fungerar för den tilltänkta miljön samtidigt som det ser snyggt ut.

Denna Sweetdeal innebär att du får 40 % rabatt på valfritt solskydd och dessutom ett hembesök med personlig, kostnadsfri rådgivning. Solskyddsmäklarna hjälper dig att hitta rätt solavskärmning!

Du får:

40 % på valfritt solskydd, inkl. kostnadsfritt hembesök inom Stockholmsområdet
Ord.pris: från 599 kr. // Sweetdealpris: från 359 kr. 

Kom ihåg: 

  • Dealen är giltig vid köp och användning innan den 31 januari 2022.
  • Värdebeviset gäller på valfritt solskydd hos Solskyddsmäklarna samt ett hembesök med personlig, kostnadsfri rådgivning inom Stockholmsområdet.
  • Använd rabattkoden i värdebeviset som du fått skickat till dig på Solskyddsmäklarnas hemsida solskyddsmaklarna.se för att få 40 % rabatt på valfritt solskydd, och boka ett kostnadsfritt hembesök.
  • OBS! Kan ej kombineras med andra erbjudanden!

Allmän information: 

  • Värdebeviset skickas omedelbart efter köpet. Kontrollera ditt skräppostfilter för att säkerställa att värdebeviset hamnar i din mailbox.
  • Samarbetspartner är Solskyddsmäklarna. Tjänsten tillhandahålls av partnern. Sweetdeal är därför inte ansvarig för eventuella fel eller brister i partnerns leverans av tjänsten, om inte annat föreskrivs i gällande lagstiftning.
  • Du har 14 dagars returrätt efter köpet. Efter det är det inte längre möjligt att få en återbetalning av ditt värdebevis. Sweetdeal eller partnern kan inte hållas ansvariga för perioder med hög belastning. 
  • Vid köp gäller köplagens regler.
  • Sweetdeal är endast förmedlare av detta erbjudande. Alla frågor om erbjudandet ska ställas till partnern nedan:

Avtalspartner: 
Solskyddsmäklarna
Danmarksgatan 46
164 40 Kista
E-mail: info@solskyddsmaklarna.se
VAT: 559086-7981
Deal ID: 549