3-rätters italiensk middag hos Restaurang Bolognese i Stockholm

Avnjut en 3-rätters middag med pizza eller pasta som huvudrätt hos Restaurang Bolognese
Ordinarie pris

 270,-

Spara

 71,-

Från

 199,-
Stäng

3-rätters italiensk middag hos Restaurang Bolognese i Stockholm

Grupperade produktartiklar
Produktnamn Price
3-rätters middag med valfri pizza som huvudrätt
Special Price  199,-
Ordinarie pris  270,-
3-rätters middag med valfri pasta som huvudrätt
Special Price  249,-
Ordinarie pris  319,-
Spara26%
Ordinarie pris

 270,-

Spara

 71,-

3-rätters middag för dig som älskar italienska smaker

Önskar du uppleva de italienska smakerna men har varken tid eller pengar att resa till Italien? Då kan denna Sweetdeal vara något för dig! Nu har du chansen att njuta av en riktigt god 3-rätters italiensk middag hos Restaurang Bolognese i Stockholm - välj mellan pizza och pasta som huvudrätt. 

I denna 3-rättersmeny ingår förrätt, huvudrätt och efterrätt. Till förrätt kan du välja Gamberoni all’Aglio, Caprese, Zuppa di Cozze eller Calamari Fritti och huvudrätten består av antingen pizza eller pasta - det finns en lång lista med pizzor och pastarätter du kan välja bland. När du blivit sådär lagom mätt i magen är det dags för den efterlängtade efterrätten - välj antingen Tiramisu eller Crème caramel. 

Ska du besöka Stockholm så rekommenderar vi ett besök hos Restaurang Bolognese för att få en härlig mix av Stockholm och Italien - bättre än så blir det inte! Om du redan bor i Stockholm och ännu inte har besökt restaurangen är det hög tid att du gör det nu - byt ut den klassiska tacofredagen hemma mot italiensk mat ute!

Välj mellan:

3-rätters middag med valfri pizza som huvudrätt
Ord.pris: 270 kr. // Sweetdealpris: 199 kr. 

3-rätters middag med valfri pasta som huvudrätt
Ord.pris: 319 kr. // Sweetdealpris: 249 kr.

Kom ihåg: 

  • Dealen är giltig vid köp och användning innan den 28 februari 2022.
  • Värdebeviset gäller en 3-rätters middag med antingen pizza eller pasta som huvudrätt på Restaurang Bolognese i Stockholm.

Så här bokar du ditt besök:

  • Du ringer Restaurang Bolognese på telefon 070-410 90 65 och bokar ditt besök. Restaurangen har drop-in så du kan även gå direkt till restaurangen och boka bord på plats. Oavsett om du ringer eller går till restaurangen och bokar bord så måste du uppge din värdebeviskod på plats för att ta del av rabatten.

Allmän information: 

  • Värdebeviset skickas omedelbart efter köpet. Kontrollera ditt skräppostfilter för att säkerställa att värdebeviset hamnar i din mailbox.
  • Samarbetspartner är Restaurang Bolognese. Tjänsten tillhandahålls av partnern. Sweetdeal är därför inte ansvarig för eventuella fel eller brister i partnerns leverans av tjänsten, om inte annat föreskrivs i gällande lagstiftning.
  • Du har 14 dagars returrätt efter köpet. Efter det är det inte längre möjligt att få en återbetalning av ditt värdebevis. Sweetdeal eller partnern kan inte hållas ansvariga för perioder med hög belastning. 
  • Vid köp gäller köplagens regler.
  • Sweetdeal är endast förmedlare av detta erbjudande. Alla frågor om erbjudandet ska ställas till partnern nedan:

Avtalspartner: 
Restaurang Bolognese
Stagneliusvägen 51
112 57 Stockholm
Telefon: 070-410 90 65
VAT: 969754-5748
Deal ID: 537

Öppettider:
Måndag - torsdag: 11-21
Fredag: 11-22
Lördag: 12-22
Söndag: 12-21