Lunch

Här hittar du några av de bästa luncherna i Stockholm till bästa pris - spara upp till hela 70 % rabatt. Hos oss hittar du den perfekta kombinationen av en god lunch till ett bra pris. Men skynda dig att köpa erbjudandet, för det är inte aktivt för evigt.

 1. Restaurang Bolognese
  Spara26%
  3-rätters italiensk middag hos Restaurang Bolognese i Stockholm Avnjut en 3-rätters middag med pizza eller pasta som huvudrätt hos Restaurang Bolognese

  Från

   199,-
 2. Restaurang Diwine
  Spara35%
  Pizza och öl hos Restaurang Diwine i Stockholm Avnjut en god napolitansk pizza och en stor, kall öl mitt i centrala Stockholm - endast 149 kr

  Bara

   149,-

Lunch i Stockholm

Letar du efter ett bra ställe att äta lunch på i Stockholm, där du till och med kan spara en hel del pengar? Då har du kommit till rätt ställe. Här kan du hitta alla våra fantastiska luncherbjudanden i Stockholm. Våra luncherbjudanden i Stockholm är en garanti för god mat till ett billigare pris, eftersom vi alltid erbjuder dig det bästa vi kan få fram i samarbete med våra partners.

Med våra luncherbjudanden i Stockholm har du också möjlighet att prova rätter som du kanske inte har provat tidigare. Fördelen med våra erbjudanden är att du inte behöver använda dem direkt. Du kan vänta med att använda erbjudandet och göra en utflykt av den, så att du kan uppleva mer av staden och njuta av en god lunch på vägen. Vi försöker också se till att våra erbjudanden främjar en mångfald av matupplevelser. Under ett år kommer du att hitta många olika typer av luncher som du kan njuta av med våra erbjudanden.

Om det finns ett visst typ av luncherbjudande i Stockholm som inte finns tillgängligt just nu, kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Vi uppdaterar dig regelbundet med de senaste och bästa erbjudandena, så att du är säker på att du inte missar en stor besparing på en fantastisk lunch i Stockholm. Du kan också söka inspiration till en god lunch i Stockholm genom att kolla in den här guiden.