Restaurang

Välj erbjudande inom... 3
Om du letar någonstans att äta i Stockholm är det här stället för dig. Vi har samlat alla våra erbjudanden på mat här. Du kan hitta allt inom brunch, lunch, middag, sushi, take away, catering, tapas, kakor och desserter samt snacks och drycker. Spara upp till hela 70 % på dessa erbjudanden. Men skynda dig att slå till innan erbjudandet försvinner.
Om du letar någonstans att äta i Stockholm är det här stället för dig. Vi har samlat alla våra erbjudanden på mat här. Du kan hitta allt inom brunch, lunch, middag, sushi, take away, catering, tapas, kakor och desserter samt snacks och drycker. Spara upp till hela 70 % på dessa erbjudanden. Men skynda dig att slå till innan erbjudandet försvinner.
 1. Restaurang Bolognese
  Spara26%
  3-rätters italiensk middag hos Restaurang Bolognese i Stockholm Avnjut en 3-rätters middag med pizza eller pasta som huvudrätt hos Restaurang Bolognese

  Från

   199,-
 2. Restaurang Diwine
  Spara35%
  Pizza och öl hos Restaurang Diwine i Stockholm Avnjut en god napolitansk pizza och en stor, kall öl mitt i centrala Stockholm - endast 149 kr

  Bara

   149,-
 3. Avnjut indisk mat på Restaurang Lagan eller Restaurang India Lord i Stockholm
  Spara40%
  Avnjut indisk mat på Restaurang Lagan eller Restaurang India Lord i Stockholm Upplev en riktigt smakrik indisk Tikka Massala - välj mellan kyckling, lamm och vegetariskt alternativ

  Bara

   99,-

Restaurang i Stockholm

Här har vi samlat vårt urval av erbjudanden för restauranger i Stockholm . Vi har gjort vårt bästa för att göra urvalet så brett som möjligt. På så sätt kan vi se till att du alltid kan hitta ett erbjudande som är attraktivt för dig, oavsett vad du vill ha. Med vårt urval av partners ser vi till att det alltid finns ett brett utbud bland våra erbjudanden, så att du kan välja just den typ av restaurang som du är sugen på när du tittar på våra erbjudanden.

I linje med detta har vi naturligtvis filtrerat lite för dig, och vi har därför fem kategorier av restauranger i Stockholm som är de mest populära. Kategorierna är:

 • Brunch
 • Tapas
 • Sushi
 • Take-away
 • Lunch
 • Catering

Om du letar efter en restaurang i Stockholm som inte faller in i någon av ovanstående kategorier har du kommit till rätt ställe. Här hittar du också alla andra restauranger som inte ingår i någon av de fem kategorierna ovan.

Förutom att ha en stor spridning när det gäller olika typer av mat, försöker vi också sprida restaurangerna geografiskt. På så sätt kan ni båda få en kulinarisk upplevelse samtidigt som ni får uppleva platser i Stockholm som ni kanske inte har känt till tidigare.

Billigare restauranger i Stockholm

En känsla som nästan alla har fått efter ett restaurangbesök är utan tvekan att räkningen blev lite högre än vad man hade räknat med innan den kom. Det är utan tvekan därför som våra erbjudanden om restaurangbesök blir allt mer populära. Det finns inga överraskningar när det gäller priset, eftersom du med ett Sweetdeal-erbjudande har betalat maten i förväg. Det enda du måste betala för på restaurangen i Stockholm är drycken, om den inte ingår i ditt avtal. Huruvida dryckerna ingår eller inte kan variera från erbjudande till erbjudande. Det framgår alltid av avtalet exakt vad som ingår.

Du kan därför helt enkelt njuta av att du kan ta en tur till en restaurang i Stockholm till ett billigt pris, eftersom du med våra erbjudanden alltid sparar pengar. Om det inte finns något erbjudande som du tycker är attraktivt just nu kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. På så sätt får du uppdateringar om nya erbjudanden, och vi på Sweetdeal är säkra på att det snart dyker upp något som faller dig i smaken.