Spela Stockholms första VR Escape Room hos Questroom

Lös pusslet i iskalla cosmos, den övergivna staden Pripyat eller det magiska Underlandet - perfekt julklapp till den äventyrslystne
Ordinarie pris

 1.400,-

Spara

 420,-

Bara

 980,-
Stäng

Spela Stockholms första VR Escape Room hos Questroom

Grupperade produktartiklar
Produktnamn Price
VR Escape Room för 4 personer
Special Price  980,-
Ordinarie pris  1.400,-
Spara30%
Ordinarie pris

 1.400,-

Spara

 420,-

Gör er redo för mycket action hos Questroom 

Är du en person som gillar problemlösande och en massa action? Är dina vänner likasinnade? Då är denna Sweetdeal garanterat något för er! Nu har du och 3 vänner chansen att spela Stockholms första VR Escape Room till ett riktigt schysst pris. 

Hos Questroom i Stockholm kommer du och dina vänner tas på en virtuell tyngdlös resa i ett iskallt cosmos, besöka den övergivna staden Pripyat några timmar före Tjernobylkatastrofen, hjälpa Alice att utforska Wonderland och bli Indiana Jones för en timme medan ni löser pussel i den virtuella djungeln. I december får ni också chansen att hjälpa tomten att rädda julen! Vilket av spelen tycker du låter roligast? 

VR Escape Room är den perfekta julklappen om du vill ge vänner eller familj en unik upplevelse - det uppskattas av de allra flesta, unga som gamla. 

Du får:

VR Escape Room för 4 personer
Ord.pris: 1.400 kr. // Sweetdealpris: 980 kr. 

Kom ihåg: 

  • Värdebeviset är giltigt från den 6 december 2021 till den 28 februari 2022.
  • Värdebeviset gäller VR Escape Room för 4 personer hos Questroom i Stockholm.
  • Ta med ditt värdebevis från Sweetdeal när du ska genomföra aktiviten.

Bokning:

  • Du bokar upplevelsen hos Questroom genom att ringa 08-54354402 eller mejla hello@questrooms.se. Det går också bra att boka direkt via Questrooms hemsida alla dagar förutom fredag-lördag. Välj den dag och tid som passar, fyll i personuppgifter och lämna värdebeviskoden du fått från Sweetdeal som kommentar.
  • Ta med ditt värdebevis från Sweetdeal när du ska genomföra aktiviten. 

Allmän information: 

  • Värdebeviset skickas omedelbart efter köpet. Kontrollera ditt skräppostfilter för att säkerställa att värdebeviset hamnar i din mailbox.
  • Samarbetspartner är Questroom AB. Tjänsten tillhandahålls av partnern. Sweetdeal är därför inte ansvarig för eventuella fel eller brister i partnerns leverans av tjänsten, om inte annat föreskrivs i gällande lagstiftning.
  • Du har 14 dagars returrätt efter köpet. Efter det är det inte längre möjligt att få en återbetalning av ditt värdebevis. Sweetdeal eller partnern kan inte hållas ansvariga för perioder med hög belastning. 
  • Vid köp gäller köplagens regler.
  • Sweetdeal är endast förmedlare av detta erbjudande. Alla frågor om erbjudandet ska ställas till partnern nedan:

Avtalspartner: 
Questroom AB
Kocksgatan 21A
116 24 Stockholm
E-mail: stockholm@questrooms.se
VAT: 556983-8526
Deal ID: 983