Middag

Om du letar efter ett bra erbjudande på middag i andra städer än Stockholm, Göteborg och Malmö kan du ha turen att hitta det här. Vi erbjuder upp till hela 70 % rabatt på en del av våra erbjudanden. Hos oss hittar du den perfekta kombinationen av en god middag till ett bra pris. Men, skynda dig att köpa erbjudandet för det är inte aktivt för evigt.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Lunch i övriga Sverige

Letar du efter ett bra ställe att äta lunch på, där du till och med kan spara en hel del pengar? Då har du kommit till rätt ställe. Här kan du hitta alla våra fantastiska luncherbjudanden i övriga Sverige. Våra luncherbjudanden är en garanti för god mat till ett billigare pris, eftersom vi alltid erbjuder dig det bästa vi kan få fram i samarbete med våra partners.

Med våra luncherbjudanden har du också möjlighet att prova rätter som du kanske inte har provat tidigare. Fördelen med våra erbjudanden är att du inte behöver använda dem direkt. Du kan vänta med att använda erbjudandet och göra en utflykt av den, så att du kan uppleva mer av staden och njuta av en god lunch på vägen. Vi försöker också se till att våra erbjudanden främjar en mångfald av matupplevelser. Under ett år kommer du att hitta många olika typer av luncher som du kan njuta av med våra erbjudanden.

Om det finns ett visst typ av luncherbjudande som inte finns tillgängligt just nu, kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Vi uppdaterar dig regelbundet med de senaste och bästa erbjudandena, så att du är säker på att du inte missar en stor besparing på en fantastisk lunch.