Restaurang

Om du vill äta på restaurang eller café någon annanstans i Sverige än Stockholm, Göteborg eller Malmö så är det här stället för dig. Vi har samlat alla våra erbjudanden på mat i övriga Sverige här. Du kan hitta allt inom brunch, lunch, middag, sushi, take-away, catering, tapas, kakor och desserter samt snacks och drycker. Spara upp till hela 70 % på dessa erbjudanden. Men skynda dig att slå till innan erbjudandet försvinner.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Restaurang och café i Övriga Sverige

Här listas alla våra erbjudanden på restaurang och café i övriga Sverige. Vi försöker samarbeta med dina favoritrestauranger och caféer så att du kan besöka dem till ett lägre pris. Det viktigaste för oss är trots allt att du får valuta för pengarna när du går på restaurang eller café. Det handlar alltid om att du ska vara nöjd med den upplevelse du betalar för genom Sweetdeal. Vi ser till att erbjuda de bästa erbjudandena på både kända och okända restauranger. Priset ska alltså inte vara det som hindrar dig från att prova något du älskar igen, eller att prova en restaurang som du inte har provat förut.

Billiga restaurang- och cafébesök

En av de saker vi är mest stolta över här på Sweetdeal är våra otroligt konkurrenskraftiga priser på restauranger. Vi anser att kvalitet inte bör kosta mer än vad som är rimligt. Förutom ett riktigt bra pris på alla våra erbjudanden kan du också hitta ett brett utbud av restauranger och caféer. Vi försöker så långt det är möjligt att erbjuda dig olika typer av restauranger, så att du kan välja precis vad du vill ha.

I ett försök att göra det extremt enkelt för dig att hitta rätt bland våra erbjudanden på restauranger och caféer har vi delat in de populäraste typerna av restauranger och caféer i olika kategorier. Du kan hitta de mest populära erbjudandena inom restaurang nedan:

  • Sushi
  • Tapas
  • Brunch
  • 3-rätters meny
  • Fika

Naturligtvis erbjuder vi också regelbundet erbjudanden på andra typer av restauranger än de som ingår i de fem mest populära kategorierna. Så du behöver inte vara begränsad när du vill köpa ett erbjudande på en restaurang. Om det inte finns något erbjudande för den typ av restaurang du letar efter just nu kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Då skickar vi dig uppdateringar varje gång vi har nya erbjudanden att erbjuda dig. Med vårt nyhetsbrev får du alltid information om vilka erbjudanden som erbjuds i din närhet.

När du har köpt ditt erbjudande för att besöka en restaurang eller ett café följer du bara instruktionerna för att använda erbjudandet. Du får en kupong via e-post, så att du har ett bevis på att du kan gå till en restaurang till ett billigare pris. Kupongen visar hur du ska använda din rabatt på restaurangen i fråga. Du behöver bara följa stegen i beskrivningen.

Vi hoppas att du får en bra upplevelse på den restaurang eller café som du besöker.