Upplevelser och underhålling

Om du letar efter bra erbjudanden på upplevelser och underhållning i andra städer än Stockholm, Göteborg och Malmö så kan du ha turen att hitta det här. Du kan spara upp till hela 70 %! Men kom ihåg att erbjudandena är aktiva under en begränsad tid, så slå till när du fortfarande har chansen.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Upplevelser och underhållning i övriga Sverige

Här hittar du erbjudanden på allt från aktiva erbjudanden till avkopplande erbjudanden, så det är upp till dig och ditt humör vad din nästa upplevelse ska vara. Vi har gjort vårt bästa för att se till att du har ett brett urval att välja mellan. Vi har gjort detta i samarbete med våra många partners, där vi har gjort allt för att hitta rätt aktiviteter till rätt pris och med stora besparingar.

Aktiviteterna i våra erbjudanden är indelade i några specifika kategorier:

  • Sport och fritid
  • Bowling
  • Go-karting
  • I staden
  • Kultur

Om du inte hittar den typ av upplevelse eller underhållning som du letar efter kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Här uppdaterar vi dig regelbundet med våra senaste och hetaste erbjudanden, så att du aldrig mer går miste om en stor besparing. I vårt nyhetsbrev hittar du många olika typer av erbjudanden, så du kan hitta erbjudanden på allt från restauranger till tandläkare.