Wellness

Här har vi samlat några av de bästa erbjudandena på wellness i Sverige. Du kan spara upp till 70 % på en del av dem. Men skynda dig, våra erbjudanden är inte aktiva för alltid.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Wellness och spa

Med våra många fantastiska erbjudanden för wellness i hela landet har du många alternativ för olika sätt att skämma bort dig själv. Du kan hitta de många olika typerna här, där alla erbjudanden kan användas på många platser i landet, så du är inte bunden till att vara i till exempel Köpenhamn, Odense eller Århus. Även om alla våra wellnesserbjudanden är tillfällen för självförtjusning kan du naturligtvis också njuta av det tillsammans med någon du älskar. På samma sätt kan den också ges som gåva när du ska gå på en födelsedag, konfirmation eller annat. Fördelen med våra erbjudanden är att du kan spara upp till 85 %.

Förutom exceptionellt bra priser på Sweetdeal får du också några fantastiska alternativ. Vi erbjuder faktiskt en mängd olika typer av wellness, så du kan hitta bra priser på klippning, ansiktsbehandlingar, massage, spa, andra behandlingar, manikyr och pedikyr. Så det är bara du och våra aktiva erbjudanden som sätter gränserna för dig när det gäller att hitta din nästa avkopplande upplevelse. Vi arbetar alltid hårt tillsammans för att erbjuda dig det bästa, så att du får ut det mesta av varje affär. Det är därför vi alltid pressar priset så lågt som möjligt.

Om du inte hittar exakt den typ av wellness-erbjudande i hela landet som du letar efter är det bara att vänta. Vi ändrar ofta våra erbjudanden, så det finns ofta nya erbjudanden som du kan köpa. Det betyder också att du behöver hålla dig uppdaterad på vår webbplats, så att du alltid har en överblick över de senaste och bästa erbjudandena. Ett annat alternativ är att anmäla dig till vårt nyhetsbrev, som vi sedan skickar direkt till din inkorg. Istället får du ett meddelande via e-post när något nytt och bra dyker upp.