Tjänster

Här har vi samlat några av de bästa erbjudandena på tjänster i hela landet. Du kan till och med spara upp till 70% på några av de mest populära. Skynda dig - våra erbjudanden är inte aktiva för alltid.

  1. Covidtest
    Spara33%
    Covidtest inför resa - PCR eller antigen Testa dig mot Covid-19 med ett PCR-test eller antigentest inför kommande resa - Stockholm eller Uppsala

    Från

     395,-

Services i hela landet

När du behöver professionell hjälp med det praktiska arbetet är vi övertygade om att du kommer att se bra alternativ i våra erbjudanden här. Vi har hittat och sammanställt några av de bästa erbjudandena i Danmark när du är i behov av ett erbjudande för olika tjänster och tjänster i hela landet. Det kan handla om allt från hushållsprojekt till mer årliga kontroller av både bilservice, tandvård och mycket annat. Den gemensamma nämnaren för våra erbjudanden är att du alltid kan spara pengar jämfört med normalpriset.

De erbjudanden som finns i den här kategorin är alla till för att göra din vardag eller ditt projekt lite enklare, så att du inte behöver ta itu med allt krångel själv. Dessutom kan vissa andra tjänster erbjudas billigare. Om du till exempel behöver en fotograf kan du hitta erbjudanden här där fotografer täcker evenemang över hela landet. I allmänhet kan du med dessa erbjudanden spara upp till 80 % på några av de mest praktiska och höga kostnaderna, som du sedan kan sänka lite.

Om du inte hittar det perfekta erbjudandet just nu är det bara att ha tålamod. Det fina med Sweetdeal är att vi ofta har nya erbjudanden för dig, så du har många möjligheter att spara mycket pengar under året. Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev ser vi till att du alltid är uppdaterad om de senaste och bästa erbjudandena. Du kan vara säker på att du aldrig mer går miste om ett bra erbjudande om semester, produkter eller upplevelser.