Restaurang

Om du letar efter ett ställe att äta på så har du kommit rätt. Här hittar du erbjudanden hos restauranger och caféer i hela landet. Du kan spara upp till hela 70 % på en del erbjudanden. Men skynda, de är inte aktiva för alltid.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Restaurang och café

Hitta ditt nästa besök på en av Danmarks goda och läckra restauranger eller kaféer när vi presenterar ett rikstäckande erbjudande för dig. Du hittar vanligtvis erbjudanden för kedjor som finns i flera av Danmarks städer och orter. Gemensamt för våra erbjudanden i den här kategorin är att du inte är bunden till att använda dem i en viss stad. Den andra gemensamma funktionen är att du kan spara upp till 70 % på olika restaurang- och cafébesök.

Vi har ett nära samarbete med våra partners så att vi kan presentera några av Danmarks bästa priser och besparingar när vi erbjuder dig erbjudanden för middagar där du inte är bunden av staden. Du kan få olika typer av erbjudanden på restauranger och kaféer, så du har många alternativ. Vi erbjuder brunch, lunch, middag, sushi, takeaway, catering, tapas, tårta och dessert eller snacks och drycker.

Om du inte hittar det erbjudande som passar dig just nu kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Där får du information varje gång vi släpper nya erbjudanden som kan vara av intresse för dig. Det är din chans att alltid kunna få den stora besparingen. Då har du också möjlighet att hitta rätt affär för dig eller en bekant till rätt pris med våra stora besparingar.