Hela landet

Välj erbjudande inom... 2
Saknar du ett bra erbjudande som du kan använda oavsett var i landet du befinner dig? Då är du på rätt sida. Just här har vi samlat alla våra erbjudanden i hela landet, så att du enkelt och snabbt kan få en överblick. Om du hittar rätt erbjudande behöver du vara snabb då våra erbjudanden endast är tillgängliga under en begränsad tid.
Saknar du ett bra erbjudande som du kan använda oavsett var i landet du befinner dig? Då är du på rätt sida. Just här har vi samlat alla våra erbjudanden i hela landet, så att du enkelt och snabbt kan få en överblick. Om du hittar rätt erbjudande behöver du vara snabb då våra erbjudanden endast är tillgängliga under en begränsad tid.
 1. 4 månaders gymkort på World Class
  Spara50%
  4 månaders gymkort på World Class Kom igång med träningen med World Class - 4 månaders gymkort till ett pangpris

  Bara

   499,-
 2. Covidtest
  Spara33%
  Covidtest inför resa - PCR eller antigen Testa dig mot Covid-19 med ett PCR-test eller antigentest inför kommande resa - Stockholm eller Uppsala

  Från

   395,-

Erbjudanden i hela landet

Alla våra fantastiska priser på erbjudanden i hela landet finns samlade här. Du hittar erbjudanden med bra priser som kan användas i flera städer. Vi har samarbetspartners som är rikstäckande kedjor, och därför hittar du erbjudanden som du kan använda över hela landet. Det finns många olika erbjudanden som kan användas i hela landet, så det är en bra idé att hålla sig uppdaterad på den här sidan. Genom att hålla dig uppdaterad missar du inte erbjudanden i hela landet, så att du kan spara pengar på att utforska delar av Danmark.

På så sätt erbjuder vi dig fler möjligheter att uppleva landet på nya sätt som du kanske inte har tänkt på tidigare. Hur du kan uppleva landet till ett billigare pris beror på när på året du kollar vår webbplats för att hitta bra erbjudanden i hela landet. Vare sig det handlar om äventyr, aktiviteter eller kulinariska upplevelser är vi på Sweetdeal säkra på att det kommer att vara en extra motivation att uppleva landet till ett billigare pris.

Kulinariska erbjudanden i hela landet

På Sweetdeal är vi stolta över att ha partners som äger restauranger och kaféer över hela landet. Detta gör att vi kan hitta bra erbjudanden åt dig, så att du kan få ett bra pris på din nästa måltid oavsett var du befinner dig i Danmark. Erbjudandet gäller för alla våra samarbetspartners, så du kan vara säker på att få ett bra pris på en restaurang nära dig.

Men vi vill inte bara fresta dig med bra priser, vi vill fresta dig med stora kulinariska upplevelser när du köper från oss. Vi har partners som kan leverera olika typer av rätter från olika kontinenter. Så om rätten passar dig och vad du är sugen på beror på när på året du kollar in våra erbjudanden i hela landet.

Andra erbjudanden i hela landet

Från Sweetdeals sida vill vi naturligtvis inte att du ska vara begränsad. Vi har därför också många andra typer av erbjudanden i hela landet som du kan använda dig av när du vill uppleva Danmark. Genom att köpa ett avtal med oss säkrar du dig rätten till det billigare priset på den tjänst eller service som du köper. På så sätt kan ni båda uppleva Danmark genom olika aktiviteter som gokarting, klättring och annat.

Om du inte vill missa chansen att få ett extremt bra pris på en rolig aktivitet eller andra erbjudanden i hela landet bör du anmäla dig till Sweetdeals nyhetsbrev. Här får du regelbundet information om de senaste och bästa erbjudandena som vi kan presentera för dig. Då kan du vara säker på att inte missa framtida bra erbjudanden.