Go-kart

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Go-kart Göteborg

Hitta din inre fartdemon och köp ett av våra erbjudanden för en go-karttur i Göteborg. Här har du chansen att testa dina egna hastighetsgränser när du får gå loss på en av banorna. Om du bara ser till att du inte krockar med däcken ser vi till att du får ett bra pris, så du behöver inte heller oroa dig för det. Om du bara köper affären och följer bruksanvisningen är du redo att tävla mot dig själv eller dina vänner om den snabbaste tiden på banan.

Med våra erbjudanden kan det finnas en skillnad i hur lång tid du har, vad som ingår eller något annat, men det kommer alltid att finnas med i erbjudandet. Se därför till att läsa vad som ingår i just det erbjudande du överväger. Det är bara små skillnader, men det beror mycket på vår partner vilka möjligheter vi har att erbjuda ytterligare tjänster i samband med avtalet. Annars är det förstås bara att njuta av att du kan sätta foten på gaspedalen i gokart utan att få en biljett när du åker runt på banan i Göteborg.

Om du har oturen att inte hitta ett erbjudande som passar dig just nu kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Vi uppdaterar dig om alla våra erbjudanden så att du aldrig mer går miste om en bra rabatt. Du kommer att få information om våra senaste erbjudanden så att du kan vara en av de första att köpa. De erbjudanden som du kommer att få ta del av i vårt nyhetsbrev är allt från go-karting i Göteborg till olika produkter och semestrar.