Så enkelt är det hos Sweetdeal

Köp

När du har hittat det erbjudande som du måste ha trycker du på ""Köp nu"" så att du kan ange din adress, leverans- och inköpsuppgifter. Det går snabbt, enkelt och smidigt.

Ta emot

Omedelbart efter att du genomfört ditt köp får du ett e-postmeddelande med din kupong. Om du mot förmodan inte får kupongen i din inkorg bör du kontrollera mappen ""Reklam"" eller ""Spam"", eftersom vissa e-postmeddelanden ibland hamnar där. Om du har ett Sweetdeal-konto kan du alltid hitta dina kuponger under fliken Mina kuponger och erbjudanden.

Beställ

När du har fått din kupong eller dina kuponger kan du boka din upplevelse, oavsett om det är en middag, en resa, en weekendresa eller en behandling. Om du har köpt en vara kan du se fram emot att den levereras. Observera att många produkter skickas först när kampanjen har avslutats på vår webbplats. På din kupong står det alltid vilken vecka du kan förvänta dig att få din produkt.

Njut av

I slutändan är det bara att njuta av ditt köp så att du kan få ut det mesta av det du har valt att förgylla ditt liv med. Njut av det!

 

Frågor?

Om du fortfarande är osäker på något är det troligt att du hittar svaret på sidan Frågor och svar.

 

Om du inte hittar svaret där är du välkommen att kontakta vår vänliga personal via e-post: kundeservice@sweetdeal.dk