Grupperejser

 

 

Grupperejser

Res med alla du älskar

Drömmer du om att bjuda in hela familjen till söderns sol för att fira din födelsedag, familjefest eller något annat tillfälle?

På min. 6 personer, Sweetdeal är redo att skräddarsy din nästa resa.

Att organisera en semester för en stor grupp människor kan vara en skrämmande uppgift. Du måste samordna flyg, hotell och helst till lägsta möjliga pris. Som en helt ny funktion hos Sweetdeal skräddarsyr vi nu gruppresor för våra kunder, så att du inte behöver tänka på annat än att packa resväskan och njuta av din semester. Oavsett om det är ett erbjudande som finns på webbplatsen eller inte, hittar vi den resa som passar dina behov - och naturligtvis till rabatterade priser!

Allt vi behöver veta är hur många ni är, vart ni vill åka och om det är sommar, höst eller lågsäsong. Vårt team kommer sedan att hitta en resa som passar dina behov. Så boka en familjesemester, en festlig semester med vännerna, en solsemester eller en storstadssemester.Cypern, Mallorca och Malta är bara ett urval av våra många populära solsemestrar. Ring oss och berätta om dina resedrömmar. Vi återkommer till dig med ett kostnadsfritt erbjudande om flyg, hotell med eller utan all-inclusive inom några arbetsdagar.

Så enkelt är det:

1. Skicka ett e-postmeddelande till: kundeservice@sweetdeal.dk

2. Berätta om dina önskemål och behov

3. Ta emot en kostnadsfri offert

Vi ser fram emot att höra från dig
Sweetdeal - din resekompis! "


Vi glæder os til at høre fra dig
Sweetdeal – din rejsekammerat!