Populär och innovativ vitlökspress

Vitlökspress som är enkel att använda och rengöra - den perfekta julklappen till hemmakocken
Ordinarie pris

 269,-

Spara

 130,-

Bara

 139,-
+ evt. tilläggspris Frakt på 29 kr per beställning läggs till i betalningsmodulen. Det är inte möjligt att välja bort frakt eftersom varan inte kan hämtas hos en partner.
Stäng

Populär och innovativ vitlökspress

Grupperade produktartiklar
Produktnamn Price
1 vitlökspress
Special Price  139,-
Ordinarie pris  269,-
2 vitlökspressar
Special Price  199,-
Ordinarie pris  538,-
Spara48%
Ordinarie pris

 269,-

Spara

 130,-

1 eller 2 vitlökspressar med ergonomiskt handtag

Med det här erbjudandet får du en innovativ vitlökspress som gör det enkelt att förbereda vitlök, ingefära etc. under matlagningen. 

Du har förmodligen kämpat för att få ut all vitlök ur den traditionella vitlökspressen. Och du vet säkert hur jobbigt det är att rengöra den också! Så är inte fallet med den här modellen, som är utformad i en O-form med ett ergonomiskt handtag. 

Pressen mäter 10,7 x 5,1 x 6,9 cm och är tillverkad av rostfritt stål. 

Välj mellan: 

1 vitlökspress
Ord.pris: 269 kr. // Sweetdealpris: 139 kr. 

2 vitlökspressar
Ord.pris: 538 kr. // Sweetdealpris: 199 kr. 

Kom ihåg:

 • Frakt på 29 kr per beställning läggs till i betalningsmodulen.
 • Produkten skickas senast vecka 52. 
 • Om produkten inte hämtas inom 14 dagar måste du betala för extra frakt.

Allmän information:

 • När du har genomfört köpet får du ett kvitto på ditt köp som fungerar som ett värdebevis. Kontrollera ditt skräppostfilter för att säkerställa att värdebeviset hamnar i din mailbox.
 • Värdebeviset löses automatiskt in omedelbart efter att du har slutfört köpet och produkten levereras enligt gällande leveransinformation. Du behöver därför inte vidta några ytterligare åtgärder, utan väntar bara på din produkt.
 • Genom att köpa det här erbjudandet godkänner du att produkten är förbetald och att erbjudandet anses vara inlöst vid leverans.
 • Om du ångrar ditt köp innan produkten har levererats kan du helt enkelt inte ta emot den och paketet returneras till leverantören utan extra kostnad.
 • Om produkten måste returneras till leverantören efter mottagandet får du inte tillbaka fraktkostnaderna för ditt köp och du måste betala fraktkostnaderna för retur och utbyte. 
 • Samarbetspartner är Shoppio ApS. Tjänsten tillhandahålls av samarbetspartnern. Sweetdeal är därför inte ansvarig för eventuella fel eller brister i samarbetspartnerns leverans av tjänsten, om inte annat föreskrivs i gällande lagstiftning.
 • Du har 14 dagars returrätt efter köpet. Efter det är det inte längre möjligt att få en återbetalning av ditt värdebevis. Sweetdeal eller partnern kan inte hållas ansvariga för perioder med hög belastning. 
 • Sweetdeal är endast förmedlare av detta erbjudande. Frågor om erbjudandet ska ställas till nedanstående adress:

Avtalspartner:
Shoppio ApS
E-mail: info@shoppio.dk
CVR: 40066284
Deal ID: 181